Чуйте най-новото от Шакира - съвместната й песен с Ozuna - "Monotonía"

Pinterest LinkedIn +

Емблематичната колумбийска певица Шакира представи нов сингъл. Той е озаглавен "Monotonia" и е колаборация с друг популярен латино изпълнител - Ozuna.

Бачатата идва заедно с официален музикален видеоклип, който талантливата изпълнителка режисира съвместно с дългогодишния й сътрудник Хауме де ла Игуана (Jaume de la Iguana). Снимките на видеото, заснето в Манреса, Испания, предизвика лудост по време на процеса заради фенове, които се опитват да следят цялата снимачна дейност отблизо.

Звездната изпълнителка, загатна части от сингъла по-рано този месец в социалните мрежи, което доведе до изблик на вълнение от страна на почитателите й. „Monotonía” е дългоочакваното второ парче от предстоящия проект на певицата и следва огромния успех на последния й трак „Te Felicito” с участието на Раул Алехандро, който оглави класацията "Billboard Latin по-рано тази година".

Чуйте най-новото от Шакира тук! 

Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.