Чуйте най-новата песен на Папи Ханс "Твой"

Pinterest LinkedIn +

Поетът Константин Трендафилов, който се изявява и на музикалната сцена с прозвището Папи Ханс, сподели с феновете си своята най-нова песен "Твой". Тя беше публикувана в YouTube точно в 20:00 ч. на 5 март със загадъчно посвещение "На Р." 

"Твой" вече е факт. И е песен, която изненада дори мен. Трак, който се нуждаех да направя.


Благодаря на невероятните Витали Езекиев и Искрен Тончев за музиката. На Георги Манов от "Clamer Studio" за клипа. На Цветомир Горанов за стила. На Дара, Мартин Костадинов и толкова много други за незаменимата помощ.

Приятно слушане", сподели изпълнителят на хита "Кекс" и "Супер палав" с последователите си във Фейсбук.

Коментарите под клипа не закъсняха, а повечето са положителни:

"Най-добрият артист сред поетите и най-добрият поет сред артистите, роден си за сцена, много ме радваш! :))";

"На базата на това, което до сега си ни показвал, тази песен е нещо наистина свежо и оригинално. А клипът, смея да твърдя, е на световно ниво. Адмирации към теб, Коце и целия екип, спомогнал за осъществяването на този страхотен проект. Надминали сте себе си. Продължавайте в същия дух!".

Проверете сами дали и вие споделяте възторга от "Твой":

Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.