Чуйте горещия летен хит на Папи Ханс - "Моряк"!

Pinterest LinkedIn +

Поетът Константин Трендафилов, който, както става ясно напоследък, има много таланти, зарадва феновете си с ново парче. То има всички данни да бъде летен хит, и то не само заради заглавието "Моряк". Вижте горещия клип, приет повече от възторжено от почитателите на Папи Ханс!

Както личи от описанието под клипа в YouTube и от личната страница на артиста във Фейсбук, това е трети сингъл от предстоящия му албум "Когато позираш, прозираш". Любопитно е, че за реализацията на парчето Папи Ханс благодари специално на "Деси Стоянова и екипа на "Преди обед", Николаос Цитиридис и екипа на Шоуто".

"Това е може би най-красивото обяснение в любов, което съм виждала! Бъдете много щастливи със Сара!", "Красива песен! Стил, присъствие, автентичност... Между другото, и двамата сте прекрасни..." - пишат потребителите под клипа.

Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.