Папи Ханс разкрива душата си в „Търси се...“

Pinterest LinkedIn +

Тази неделя зрителите на bTV ще видят истинското лице на Владимир Трендафилов, познат на всички като Папи Ханс.

Водещите Нели и Меги ще разкрият малко известни факти от личния му свят. Първата голяма изненада за Папи ще бъде емоционалното интервю с Азис. В него поп фолк звездата ще признае, че двамата са изключително близки. „Аз нямам брат, но той най-силно се доближава до това усещане“ - споделя Азис.

Майката на Владимир ще разкаже за силната връзка по между им, ще го върне към един от най-трудните периоди в живота му – загубата на баща му, а Папи Ханс откровено ще разкрие, че носи много от своя баща, но това което не харесва, е, че е наследил неговата депресивна страна на характера.

Очарователната актриса, модел и инфлуенсър Сара Драгулева ще разкрие подробности за голямата любов и невероятната хармония, които ги свързват. „Той ме накара много да си вярвам и да се чувствам добре в кожата си“.
Папи Ханс и приятелката му

Аз от самото начало знаех, че това е момичето за мен“ - ще разкрие откровено той.

За многото и различни превъплъщения на Владимир Трендафилов – изпълнител, поет, момче от рекламния бизнес и неповторим имитатор – зрителите ще разберат тази неделя, 13 ноември от 12:30 часа в предаването „Търси се...“ по bTV.
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.