Чуйте "Мисъл" – втори сингъл на финалиста от "Гласът на България" Тино!

Pinterest LinkedIn +

След като ни предизвика с първия си официален сингъл "Искам още", финалистът от шестия сезон на шоуто "Гласът на България" Тино сега умишлено ни превежда на противоположния бряг на своя ум, душа и музикален вкус! Ако с първата си песен той възпя първичното, то сега се впуска в темата за живота и човека в него.

Тино насочва вниманието си не само към човешките взаимоотношения, но и обръща внимание на темата за психичното здраве, страховете и грешките! Премиерата на песента и официалното видео към нея предизвика стотици положителни реакции.
По клипа работи забележителният млад режисьор Свилен Славов, а Виктор Добрев застава както зад камерата, така и зад пулта, превръщайки "Мисъл" в завършена творба – визуално и звуково!

Няма как да не споменем и архитекта Александър Асенов, с който Тино се запознава случайно на първия концерт, на който решава да изпълни новата си песен. Оказва се, че Сашо е и пианист и Тино го моли за съвет по аранжимента на пианото. Вместо да го посъветва, Александър веднага се заема с аранжимента, допринасяйки много за това, което чуваме сега!

С първите си две песни Тино сякаш постави границите на едно огромно пространство, което смята да запълни с музика. Както сам той казва  с двете си заглавия: "Искам още" "Мисъл"!

Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.