Чуйте целия нов албум на Morrissey легално в Интернет

Pinterest LinkedIn +

Всички 12 песни от предстоящия да излезе през април нов албум на Мориси (Morrissey) - "Ringleader of the Tormentors", могат да бъдат прослушани в официалния сайт на бившия "Smith" в MySpace.com.

Като "по-интимен и по-рок" го определи "Billboard", отдавайки това и на новия китарист на Мориси. Името му е Джеси Тобиас (Jesse Tobias), а творческата му биография включва една година в състава на Red Hot Chili Peppers (1993) и съвместни проекти с Аланис Морисет (Alanis Morissette).

Той е и съавтор на пилотния сингъл от "Ringleader of the Tormentors" - "You Have Killed Me", който също предстои да бъде издаден.

Още повече подчертава рок звученето на албума публицистът на Мориси, докато самият артист го определя като "най-красивия и, може би, най-нежен албум, който съм правил досега".

Заслуга за тези му качества той отдава и на продуцента Тони Висконти (Tony Visconti), работил преди това с T. Rex и Дейвид Бауи (David Bowie). Висконти също не пести суперлативи за албума и споделя, че това е един от най-добрите проекти, по които работил.

Записите по "Ringleader of the Tormentors" са приключени още през ноември миналата година, три месеца след старта им в студио в Рим.

"Ringleader of the Tormentors" е публикуван Тук!

Сподели.