Акробатичен пърформанс на 84-годишна в новото видео на Coldplay. Вижте в Интернет

Pinterest LinkedIn +

Песента "The Hardest Part" е поредният сингъл на британците Coldplay от последния им до момента албум "X&Y", покорил чартовете и от двете страни на океана. От днес видеото към песента ексклузивно може да бъде гледано в официалния сайт на групата.

Режисьор на клипа е актрисата и продуцент ( Dead Man Walking) Мери Уигмор (Mary Wigmore), а снимките са направени в началото на март в Тампа. Сценарият е изграден около шоу за пенсионери, атракцията в която е танцова двойка в състав 25-годишен мъж и 84-годишна жена. Двамата изпълняват сложни пируети под съпровода на Coldplay, които свирят на малка сцена на открито встрани от пърформанса.

Премиерата на видеото в ТВ ефир се е състояла вчера (22 март), по британския Канал 4, по времето, когато Coldplay са свирили в Air Canada Center в Торонто. "The Hardest Part" вече е факт и в менюто на дигиталния плеър Coldplayer в оцициалния сайт на групата [coldplay.com], като за достъпа до него е необходима единствено регистрация чрез имейл.

Концертът пък е заснет с намерението да бъде включен в бъдещо DVD на групата. Ричард Ашкрофт (Richard Ashcroft), един от най-уважаваните от лидера на Colaplay Крис Мартин (Chris Martin) изпълнители и автори на песни, е бил на сцената преди групата, както и в останалите концерти от турнето й в Северна Америка.

Сподели.