Чудите се как да празнувате рождения си ден? Марго Роби знае!

Pinterest LinkedIn +

След участието си в Suicide Squad Марго Роби вече е достатъчно смела, за да... се появи в телевизионно шоу по нощница дни преди да навърши 26! Чаровната блондинка се връща назад към епичните партита за рождените си дни и разказва на Джими Кимел какво е планирала за двадесет и шестия си рожден ден, който е само след няколко дни! Историята за 24-часовото парти за 24-тия рожден ден е истинско вдъхновение за всеки, готов и способен да преживее такова приключение! Браво, Марго, мисля че освен останалите подаръци е трябвало да получиш и признанието party animal на годината за 2014! "Изтощително! Абсолютно изтощително. Но в същото време носещо удовлетворение. Толкова е приятно да стигнеш до финалната права, да погледнеш останалите и да си кажете: "Направихме го!", е заключението на актрисата. Тази година идеята на Роби е тематично хавайско парти... Може би с възрастта всички ставаме по-скучни... или по-мъдри! А вие как ще отпразнувате рождените си дни?

След участието си в Suicide Squad Марго Роби вече е достатъчно смела, за да... се появи в телевизионно шоу по нощница дни преди да навърши 26!

Чаровната блондинка се връща назад към епичните партита за рождените си дни и разказва на Джими Кимел какво е планирала за двадесет и шестия си рожден ден, който е само след няколко дни!

Историята за 24-часовото парти за 24-тия рожден ден е истинско вдъхновение за всеки, готов и способен да преживее такова приключение! Браво, Марго, мисля че освен останалите подаръци е трябвало да получиш и признанието party animal на годината за 2014!

"Изтощително! Абсолютно изтощително. Но в същото време носещо удовлетворение. Толкова е приятно да стигнеш до финалната права, да погледнеш останалите и да си кажете: "Направихме го!", е заключението на актрисата.

Тази година идеята на Роби е тематично хавайско парти... Може би с възрастта всички ставаме по-скучни... или по-мъдри!

А вие как ще отпразнувате рождените си дни?


Сподели.