Chris Norman в София (18 октомври 2015)

Pinterest LinkedIn +


Парчетата на Крис Норман носят духа и фриволността на рок музиката. Той е известен като вокалист и основател на Smokie, но през 1986 г. започва своята солова кариера. Познатата на всички "Midnight Lady" го изстрелва на върха на музикалните чартове. Само в Германия баладата продава над един милион копия, а в цяла Европа десетки пъти повече. Крис Норман е добре познат както в Европа, така и в Щатите и Австралия.

Веднага след като Крис Норман изпълнява песента "Living Next Door to Alice", тя достига първото място в класациите в Австрия, Германия, Ирландия, Холандия, Норвегия и Швейцария. От този момент кариерата на Крис Норман започва да процъфтява. Дуетът му с британската певица Suzi Quattro - Stumblin'In - е един от най-слушаните балади.

На 18 октомври и българската публика припява с него най-известните хитове като Ordinary Heart, Sarah You Take My Breath Away, Broken Heroes, Be my babe, Some Hearts Are Diamonds, Give a little love, Get it on и т.н., както и вечните парчета на Смоуки. Турнето в България продължава с дати в Пловдив, Варна и Бургас.

Сподели.