"Четвърти Километър" – първият парти център в България отваря врати

Pinterest LinkedIn +

На първия учебен ден, 15 септември, ще отвори врати първият парти център в България, с 4 различни зали и капацитет 3000 души. Не без връзка с местонахождението на зданието и близостта му до едноименната клиника, то е наречено “4 км” (чете се„Четвърти Километър”).

Парти център “4 км” е дело на създателите на култовия клуб “Червило” като освен с огромно пространство за танцуване и модерен дизайн, залите ще впечатляват със специално подготвен за помещението звук с мощност 40 000 kW от саунд лидера  “Dynacord”.

Откриването на клуба ще продължи две нощи - 15 и 16 септември, със специални гости хаус легендата на Маями Стан Колев, амстердамските перформънс диджейки Wannabe A Star и Miss B-Have и белградският DJ Lion.

Парти центърът “4 км” ще работи от сряда до събота като ще предлага разнообразие от музикални стилове в различните си зали. Адресът на клуба е бившия Военен ресторант до кръговото на 4-ти километър.

“Това е бъдещето място, където промотърите ще могат безпроблемно да представят артистите и музикалните си проекти", твърдят създателите на "4 км".
 
***

Стан Колев е може би най-успелият български диджей с парчета включени в легендарната компилация „Буда Бар” и в саундтрака на „От месторпрестъплението: Маями”. С групата си “Каза Флейва” Стан Колев е достигнал до върховете на денс класациите, а със соло парчетата си е сред най-продаваните артисти в диджейският mp-3 портал Beatport. Парчетата му са лицензирани за миксове на имена като Пол Оукънфолд и Ернан Катанео, а като диджей е свирил в най-престижните клубове на двата американски бряга.

Роден на 31 август 1971 година в София, Стан Колев започва да свири на барабани на пет годишна възраст, а на 15 вече блъска касите в няколко рок групи, сред които Б.Т.Р. През 1991 г. обаче се премества да живее в Маями и само пет години по-късно вече е диджей в топ клубове на града – „The Living Room”, “Opium” и “Prive”. За първи път Стан Колев ще свири у нас на 16 септември на откриването на парти център „4 км” в София.

Холандките Wannabe A Star и Miss B-have, избрани за най-секси DJ-ки на 2003, ще свирят и танцуват на 15 и 16 септември като част от грандиозното откриване на парти център „4 км” заедно с хаус легендата на Маями Стан Колев. Двете пърформанс диджейки се заканиха да подлудят тълпата в „4 км” със смазващ микс от хаус-диско-електро-хип-хоп и пънк музика, както и с танци на пилон и други изненади. Преди да се съберат като нетрадиционна диджейска формация, двете фатални мацки са били колежки в легендарната клубна денс трупа Пантера (приликата на името им с това на американската метъл група е случайна). Първа от танцуването се отегчава Йояне Ван Дер Веер и започва да си купува плочи, сменяйки името си на далеч по-звучното Уонаби А Стар, а скоро към нейното щоу се присъединява Бианка Круун, по-известна като Мис Би-Хейв.

Бианка наред с очевидните си дадености има зад гърба си солидна танцова школовка и е била корица на холандското издание на сп. “Playboy” като в последствие е избрана за Millennium Playmate на Холандия през 2000 година. Комбинацията секси танци и неповторим микс оставят публиката във всички клубове с паднали ченета и много скоро двете диджейки не могат да си поемат дъх от частни партита и клубни изяви.

В момента Wannabe A Star и Miss B-have са заети със записи на собствени парчета, част от които ще тестват на българската публика.

Сподели.