Черният рицар се завръща в целия си пластмасов блясък в Lego Batman 2: DC Super Heroes

Pinterest LinkedIn +

Warner Bros Interactive и TT Games обявиха ново заглавие от Lego гейм сериите и по-конкретно от поредицата, посветенa на Черния рицар – Lego Batman: The Videogame. Както предполага заглавието й, Lego Batman 2: DC Super Heroes ще включва както героите (и злодеите) от комиксите за Batman, така и от други прочути поредици на DC Comics, в това число Superman, Wonder Woman и Green Lantern.

Човекът – прилеп обаче ще бъде в центъра на сюжетната фабула, която ще се развива на територията на Готам. Много от "играчките" на Batman като Batmobile и Batwing ще бъдат на разположение на играчите и в Lego Batman 2, както и няколко модела костюми.

Подобно на повечето Lego видео игри, DC Super Heroes ще се появи за почти всички възможни платформи - Xbox 360, PlayStation 3, Wii, PC, DS, 3DSи PlayStation Vita, но вероятно по-различно време. Засега се знае единствено, че първите от тях ще излязат през предстоящото лято.

"Ще предложим на феновете автентична и изпипана в детайли околна среда, готини персонажи, разнообразни опции за индивидуална настройки и множество изненади, които ще забавляват както младите играчи и семействата, така и феновете на DC Universe", заявява управителният директор на TT Games  - Том Стоун. Първата Lego Batman игра излезе през 2008 г., а година по-късно се появи порт за Mac OS X, произведен от Feral Interactive.
 

Сподели.