Ченгето от Бевърли Хилс се завръща с нов филм през март 2016 година

Pinterest LinkedIn +

Култовият детектив Аксел Фоули се завръща на големия екран на 25 март 2016 г. с нов филм от поредицата Beverly Hills Cop (Ченгето от Бевърли Хилс).

Американският комик Еди Мърфи, който изигра героя в три филма (през 1984, 1987 и 1994 г.), ще се завърне отново за участие.

Режисьор на продукцията е Брет Ратнър, който през последните години работи по филмите Hercules (Херкулес) с Дуейн Джонсън, Tower Heist (Кинти в небето) от 2011 г., Rush Hour 3 (Час пик 3) от 2007 г. и др.

На продуцентското място пък е Джери Брукхаймър, известен с франчайзa Pirates of the Caribbean (Карибски пирати) и екшъни като Con Air (Въздушен конвой), The Rock (Скалата) и Armageddon (Армагедон).

Все още няма никакви подробности за сюжета на Beverly Hills Cop 4, освен че филмът ще върне Аксел Фоули към детройтските му корени.

Възраждането на класически поредици, каквато е и тази за ченгето от Бевърли Хилс, е нож с две остриета. Еди Мърфи обаче е достатъчно забавен (както можем да си припомним с това видео), така че имаме основание да очакваме наистина добра екшън-комедия през 2016 г.


Сподели.