Чарли Шийн ексклузивно: HIV-позитивен съм (Видео)

Pinterest LinkedIn +

В специално интервю с Мат Лауър за Today Show Чарли Шийн разкри, че е HIV-позитивен.

Новината дойде след слуховете за състоянието му, които заляха медийното пространство преди броени дни.

"Диагностицираха ме преди около 4 години. Всичко започна с невероятно главоболие и мигрена. Мислех, че имам тумор на мозъка и всичко свършва."

20 неща, които не знаете за сериала Two and a Half Men

В откровения си коментар по темата актьорът сподели, че HIV са три букви, които са много трудни за приемане и му се е налагало да плаща на хора, за да не разпространяват информацията за състоянието му.

Чарли е бил изнудван и от проститутка, която снимала лекарствата в дома му и го е заплашила, че ще разпространи снимките навсякъде, ако той не й плати допълнително.

"Приемах много наркотици, пиех много алкохол и вземах ужасни решения", сподели още актьорът, но допълни, че със сигурност не е предал вируса на друг човек. Той призна, че е правил секс без без предпазни средства с двама души, но те са знаели за заболяването му и са били под наблюдението на личния му лекар.

Чарли Шийн, който е популярен с множеството си скандални прояви, стартира актьорската си кариера още през 80-те години, когато се снима във филми като Wall Street (Уолстрийт) и Hot Shots (Смотаняци). Голямата известност за него обаче дойде с участието му в ситкома Two and a Half Men (Двама мъже и половина), от който също си тръгна със скандал.

20 неща, които не знаете за сериала Two and a Half Men


Сподели.