Чарли Шийн планира да се върне в Two and a Half Men

Pinterest LinkedIn +

Звездата на Two and a Half Men (Двама мъже и половина) Чарли Шийн, който си тръгна с гръм и трясък от сериала, иска да се завърне за финалния сезон.

Актьорът се е свързал с бившите си работодатели от Warner Bros, за да разбере дали е възможно да вземе участие в дванадесети сезон на продукцията, който ще бъде на екран през 2015 г. 

Към момента идеята е в процес на обмисляне, но начинанието изглежда повече от амбициозно предвид факта, че героят на Шийн бе убит.

"Мисля, че го дължа на феновете си и го дължа на самия себе си.

Има го желанието за добър завършек на това. Мисля, че би било добро сбогуване.", споделя актьорът и допълва, че той има някои идеи, а сценаристите - други и скоро ще се съберат, за да ги обсъдят. 


До трагичната развръзка с напускането му се стигна през 2011 г., когато Шийн бе уволнен от създателя на поредицата Чък Лори. На мястото на незабравимия чичо Чарли в Two and a Half Men влезе Аштън Къчър в ролята на милиардера Уолдън.

След като ангажиментът му в супер успешния ситком беше прекратен преждевременно, Чарли Шийн стана част от актьорския състав на друго телевизионно заглавие – Anger Management (Укротяване на гнева).

Сподели.