Чанинг Тейтъм иска да изиграе Gambit във филм за X-Men

Pinterest LinkedIn +

Както е ясно на всички, супергероите диктуват правилата в света на блокбъстърите и, рано или късно, всеки актьор в Холивуд стига до кръстопът в кариерата си, на който трябва да избере дали да влезе в този жанр или не.

Чанинг Тейтъм (Channing Tatum) все още няма във филмографията си роля на маскиран отмъстител, но изглежда не му липсва желанието да го направи.

"Бих искал да изиграя Гамбит. Той ми е най-големият любимец. Аз съм от Ню Орлианс, в този район съм отраснал. Баща ми е от там и обичам да говоря с местния акцент. Така че мога да се справя с ролята.", коментира актьорът.

Той добавя, че все пак му е харесала играта на Тейлър Кич (Taylor Kitch), който се превъплъти в образа на мутанта в X-Men Origins: Wolverine (Х-Мен: Началото - Върколак).

Ако Fox планира да върне персонажа в нов филм, то все още не се знае дали ще предпочете да избере нов актьор и да не вземе предвид случилото се в Origins или точно обратното - да използва Кич и пътуването във времето, което се очаква да видим в X-Men: Days of Future Past.                      

Сподели.