Хю Джакмън може да се откаже от Wolverine след X-Men: Days of Future Past

Pinterest LinkedIn +

За много хора е точно толкова трудно да си представят друг актьор в ролята на Wolverine (Върколак), колкото и да приемат мисълта, че Робърт Дауни-младши (Robert Downey Jr.) няма да е вечно Iron Man (Железният човек).

Факт е обаче, че рано или късно някой по-млад талант ще трябва да сложи адамантиевите нокти и този момент може би не е чак толкова далеч.

В интервю за MTV по време на филмовия фестивал в Торонто Джакмън сподели, че е вероятно снимките на X-Men: Days of Future Past, които текат в момента, да са последните му в ролята на Логан.

"Кой знае? Може би това беше за Wolverine. Може би. Затова наистина се опитах да си изкарам колкото може по-добре през последните две седмици. Наслаждавах се на всеки миг, в който бях с ноктите.", коментира австралиецът.

Въпреки съмненията му играта му в последния филм за мутанта - The Wolverine (Върколак) - беше повече от страхотна и феновете му едва ли биха му позволили да се откаже толкова лесно.

Освен всичко това на картата все още е и предстоящият филм на Джеф Уодлоу (Jeff Wadlow) - X-Force. Той ще се фокусира върху екип, воден именно от Wolverine (с участието още на Deadpool, Fantomex, Psylocke и др.), който поема изпълняването на мисии, с които X-Men не биха се захванали.

Сподели.