Цецо Елвиса ви кани на турнето си (видео)! Вижте датите на винтидж шоуто „Viva Las Vegas“!

Pinterest LinkedIn +

Цецо Елвиса и неговите талантливи музиканти ще ви направят част от неповторимо музикално пътешествие в златните години на музиката! От ритъма на рокендрол хитове като "Jailhouse rock" и "Blue suede shoes", до незабравимите балади като "Love me tender", "Green, grass of home", "My way", "Hey Jude", както и още много от най-любимите хитове на легендарни световни изпълнители.

Музикантите не са забравили и българските любими песни като "Блажени години" на Георги Минчев, "О, Джули" на Васил Найденов и още много от най-обичаните златни родни и световни хитове.

Насладете се на най-доброто от легендите в музиката: Елвис, Том Джоунс, Синатра, Хъмпърдинг, Рой Орбисън, "Бийтълс" и разбира се, накъде без българските златни хитове от това незабравимо време. Едно бутиково и забавно ретро шоу, издържано в стила на 60-те и 70- те години, което ще ви остави без дъх!

Не пропускайте за първи път пред българска публика Цецо Елвиса с лайв бенд и уникалното винтидж шоу „Viva Las Vegas”! Вижте всички дати от турнето:

28.08 – Летен театър Добрич
29.08 – Варна The Brick Port
30.08- Шумен- Летен театър
4.09 - Бургас Летен театър
28.09 - Plovdiv Event center

А ето и поканата, отправена лично от Цветелин Атанасов към всички почитатели на вечните хитове:

Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.