bTV връща сигнала си към Булсатком за предстоящите празници

Pinterest LinkedIn +

bTV Media Group взе решение да поднови излъчването си за абонатите на Булсатком за предстоящите празници, въпреки че двете компании все още не са стигнали до споразумение.

Булсатком "замрази" сигнала на bTV на 21 декември вечерта, а на 22 декември Българската асоциация на кабелните и комуникационни оператори обяви, че още 21 провайдъра ще спрат излъчването на програмите на bТV Media Group.

"Скъпи зрители, абонати на Булсатком,

към момента нямаме решение по казуса с Булсатком, независимо от усилията ни в тази посока. За съжаление дори нямаме изразена добра воля и гаранции от страна на оператора за преустановяване на дискриминационното и некоректното поведение спрямо bTV Media Group.

Независимо от това, само заради вас, верните наши зрители, връщаме сигнала си към Булсатком за предстоящите празници, считано от днес, 23 декември, 16 часа.

Ако Булсатком не гарантира промяна в търговските си практики към нас в предстоящите дни, твърде вероятно е да не успеем да подпишем нов договор с тях от 1 януари 2013 г. за излъчването на програмите на bTV Media Group.

Ще ви информираме допълнително в случай, че има различен, благоприятен развой за дългосрочните ни отношения".

Сподели.