bTV снима български крими сериал "Стъклен дом"

Pinterest LinkedIn +

Нов български сериал ще стартира в ефира на bTV през пролетта.

Телевизионната поредица носи името "Стъклен дом" и попада в жанра... криминална драма. Първият сезон на сериала включва 66 епизода, които ще бъдат излъчвани в праймтайма на bTV.

Снимките на "Стъклен дом" започват през февруари, а изпълнителни продуценти на проекта са Димитър Митовски и Димитър Гочев.


Последният български сериал в ефира бе сагата "Забранена любов"

Според създателите на сериала, сюжетът е съвременен, реалистичен, изпълнен с много динамика и ефектен монтаж, характерен за... холивудските кинопродукции.

"'Стъклен дом' е в жанр, който не е правен досега в България, с качество, което можем да видим в киносалоните и с динамичен сценарий, който ще заинтригува зрителите от всички възрасти", коментира програмният директор на bTV Апостол Пенчев.

Авторите на сагата споделят още, че сериалът ще пресъздава българската действителност много точно и автентично. Зрителите ще следят историите в живота на няколко поколения, които ще преминават през драматични обрати, любов, интриги и ще стигат до комични и забавни моменти, но изцяло лишени от "сапунен" привкус.

Сподели.