И Бог създаде жената, съблече я и я снима за Pirelli Calendar' 10!

Pinterest LinkedIn +

Новото издание на култовия календар на Pirelli вече е факт. Всички кадри в него са дело на прочутия рекламен гуру и фотограф Тери Ричардсън (Terry Richardson), който и този път не изневерява на амплоато си и сътворява поредната скандална и изключително еротична сесия.

И тъй като говорим за еротика, а тя просто няма как да мине без красиви жени, ето и кои нашумели супермодели ще видите в нея.

Tова са бразилката Ана Беатрис Барош, австралийките Миранда Кер (позната и като годеница на Орландо Блум) и Аби Лий Кършоу, британките Роузи Хънтингтън Уитли и моделът и актриса Лили Коул, която видяхме съвсем скоро в последния филм на Хийт Леджър (Heath Ledger) - The Imaginarium of Doctor Parnassus,  новата гордост на братятя сърби - Джорджина Стоилкович и много други.

Цялата сесия е заснета на фона на тропическата атмосфера в Бахия, Бразилия, а традиционно италианците са дали пълна свобода на действие на фотографа си.

Крайният резултат е меко казано впечатляващ, макар че и традиционно календарът на Pirelli е събитие сам по себе си.

Първото и вече лимитирано издание се появява през далечната 1964 година и всъщност е по-скоро рекламна брошура на едно от подразделенията на компанията във Великобритания. Днес, той е символ на свободен дух, сексапил и висша класа и е гордост за всеки свой притежател.

Но да не прекаляваме с информацията, за да можете спокойно да се насочите към всички кадри от изданието плюс тези от мейкинга и разбира се, задължителното backstage видео....

Pirelli Calendar 2010 (нецензуриран) >>

Сподели.