Брутален скок на Роби Мадисън с мотор над Тауър Бридж в Лондон

Pinterest LinkedIn +

Роби Мадисън е един от най-откачените фристайл мотоциклетисти в света. Австралиецът е правил много невероятни неща, а едно от най-големите предизвикателства за него се оказва в Лондон. В столицата на Великобритания Роби прави брутален скок с превъртане на една от най-големите забележителности там - Тауър Бридж. Самият Мадисън чистосърдечно признава, че при най-малката си грешка би загинал на моста. Освен на скока му там може да се насладите и на някои от другите големи постижения на щурия моторист.

Роби Мадисън е един от най-откачените фристайл мотоциклетисти в света. Австралиецът е правил много невероятни неща, а едно от най-големите предизвикателства за него се оказва в Лондон.

В столицата на Великобритания Роби прави брутален скок с превъртане на една от най-големите забележителности там - Тауър Бридж.

Самият Мадисън чистосърдечно признава, че при най-малката си грешка би загинал на моста. Освен на скока му там може да се насладите и на някои от другите големи постижения на щурия моторист.


Сподели.