Неймар предизвиква Red Bull шампиона по стрийт стайл футбол Шон Гарние

Pinterest LinkedIn +

Звездата на испанския тим Барселона Неймар надали ще си спомня с добро за Световното първенство по футбол в неговата родина Бразилия. През лятото на 2014 година той получи тежка контузия в гърба и не успя да играе срещу Германия на полуфинал, загубен катастрофално от "селесао" с 1:7. Изглежда обаче, че Неймар се опитва да остави лошите спомени зад гърба си. Бразилецът предизвиква на стрийт стайл футбол Шон Гарние. Французинът е шампион от Red Bull Street Style през 2008 година и заедно с Неймар прави уникално шоу. Тазгодишният финал на състезанието ще се проведе на 15 ноември в Салвадор.

Звездата на испанския тим Барселона Неймар надали ще си спомня с добро за Световното първенство по футбол в неговата родина Бразилия. През лятото на 2014 година той получи тежка контузия в гърба и не успя да играе срещу Германия на полуфинал, загубен катастрофално от "селесао" с 1:7.

Изглежда обаче, че Неймар се опитва да остави лошите спомени зад гърба си. Бразилецът предизвиква на стрийт стайл футбол Шон Гарние. Французинът е шампион от Red Bull Street Style през 2008 година и заедно с Неймар прави уникално шоу.

Тазгодишният финал на състезанието ще се проведе на 15 ноември в Салвадор.


Сподели.