Bruno Mars плени Super Bowl 2014 с малко помощ от Red Hot Chili Peppers (Видео)

Pinterest LinkedIn +

Артистът на 2013 година на Billboard - Бруно Марс - направи прекрасно шоу на Super Bowl 2014 и плени публиката с изпълнението си, в което за кратко се включи и бандата Red Hot Chili Peppers.

Преди самия финал по американски футбол, в който Seattle Seahawks унищожиха Denver Broncos с 43:8 (най-голямата разлика в резултат от Super Bowl мач), имаше вероятност музикалният пърформанс да бъде отменен заради неподходящите метеорологични условия в Ню Джърси.

За щастие на всички, шоуто на MetLife Stadium се състоя, като започна с детски хор, изпълняващ припева на песента Billionaire на Travie McCoy и Bruno Mars, след което светлините огряха сцената, където звездата на вечерта бе възседнал сет барабани.

От ударното си соло певецът неусетно премина към първата си цяла песен - Locked Out of Heaven, първи сингъл от последния му албум Unorthodox Jukebox. Бруно Марс продължи с друг голям хит - Treasure - преди да изненада с динамичното парче Runaway Baby от дебюта му Doo-Wops & Hooligans.

Всички знаеха, че Red Hot Chili Peppers ще се включат в шоуто, но никой не знаеше как точно ще се случи това. Легендарната банда изскочи от нищото и с характерната си енергичност превзе сцената за съвместно изпълнение с Бруно Марс на тяхната класика от 1991 година Give It Away.

Финалът бе изцяло за Бруно Марс и бе доста по-лиричен от останалата част. Певецът завърши своето изпълнение по време на голямото спортно събитие с още една песен от първия си албум - Just the Way You Are.


Сподели.