Bruce Willis - перфектният Джей Ар Юинг

Pinterest LinkedIn +

Световноизвестният сериал "Далас" не е потънал в забвение. Предстои да бъде продуцирана негова широкоекранна адаптация, в която се очаква да участват някои от най-големите холивудски звезди. Начело с Брус Уилис (Bruce Willis).

Идеята в ролята на безскрупулния петролен магнат Джей Ар Юинг да се превъплъти именно Уилис е на актьора Лари Хагман (Larry Hagman). Той се отъждествяваше с този персонаж в продължние на 13 години и именно той му донесе световна слава. Докато слуховете вече настойчиво спрягат имената на актьорите Брад Пит (Brad Pitt), Катрин Зита-Джоунс (Catherine Zeta-Jones) и Джон Траволта (John Travolta) за главните роли във филма, Лари Хагман е заявил, че Брус Уилис е неговият топ избор.

За ITV той е казал: "Аз мисля, че той е страхотен. Той притежава прекрасно чувство за хумор, мъжествен е и със сигурност е имал достатъчно жени в живота си!". Припомняйки си времето между 1978 и 1991 г., той е възкликнал: "Оо, скъпа, да играя Джей Ар....това беше като да са ми дали разрешително да крада!"

Междувременно на Брус Уилис предстоят други, сигурни ангажименти. Той ще се снима в първото продължение на кървавата комиксова лента "Син Сити" и в третото на франчайза, който го превърна в звезда и след който негов запазен знак стана белият потник - "Умирай трудно".

Сподели.