Броени часове остават до раздаването на наградите на телевизия ММ

Pinterest LinkedIn +

Церемонията по връчване на 6-те Годишни Музикални Награди на телевизия ММ ще се състои на 03.04.2004г. в Двореца на културата и спорта във Варна. Тя ще бъде излъчвана директно от 20:30ч. в ефира на четири телевизии - Канал 1 на БНТ, сателитния канал ТВ България, ММ (със стерео звук) и втора програма на ММ - М2 (със стерео звук) и една радиостанция: “Алфа” - Варна.

Специалната програма на ММ ще започне точно в 19:ООч. с директно включване от Двореца на културата и спорта – Варна, като единствено Телевизия ММ ще предава на живо пристигането на всички номинирани за 6-те Годишни Музикални Награди на ММ, офциални гости и звезди. Всички те ще минават по червената пътека и ще отговарят на въпросите на репортерите на ММ. Сред тях ще бъдат и специалните гости на шоуто - The Cardigans.

Въпреки фактите, станали ясни в последния момент, а именно че на 4-ти април, неделя басистът на групата Магнус Свенингсон има рожден ден, а китаристът Питър Свенсон очаква всеки момент приятелката му да роди първото им дете, The Cardigans потвърдиха окончателно своята визита в България. Магнус ще празнува своя рожден ден във Варна, а Питър ще реши в последния момент дали да пътува за България или да изпрати свой колега да го замести.

Музикантите пристигат от Швеция на 2-ри април с редовен полет на Австрийски Авиолинии и ще бъдат превозени до Варна същия ден със специален чартърен полет, осигурен със съдействието на компанията за кредитни карти Транскарт. Те ще бъдат настанени в най-луксозните стаи на Грандхотел Варна. На 3-ти, освен саундчека и генералната репетиция в Двореца на Културата и Спорта, програмата на групата включва още пресконференция за всички журналисти, акредитирани за събитието и няколко директни интервюта. На церемонията The Cardigans ще изпълнят най-големия си хит “My Favourite Game” както и първия сингъл от новия си албум “For What It's Worth”.

В бляскавото шоу ще вземат участие още: Анимационерите, Белослава, Графа, Deep Zone Project, Electric Force Crew, Ел Ей, Камен Во, Катерина Евро, Лили Иванова, Мишо Шамара, Нина Николина, Tони, Ъпсурт.
Както всички останали години напрежението ще расте до последния момент, тъй като победителите ще станат ясни непосредствено преди началото на церемонията. Анкетните карти ще се обработят в нощта преди шоуто, а резултатите ще бъдат поставени в запечатани пликове и нарочен сейф. Зрителската награда пък ще се разбере в момента на прякото излъчване, защото постояннитe зрители на ММ ще могат да гласуват чрез SMS.

След шоуто, организаторите от ММ планират грандиозно парти във варненския клуб "Comics" за всички учатсници, звезди, журналисти и специални гости. Шведската група също заяви желанието си да се присъедини към купона.

В неделя, преди да отлетят обратно за Швеция, The Cardigans ще се отдадат на разходки из Варна и посещения на ресторанти, предлагащи традиционни български специалитети и типичните за града морски деликатеси.

Инфо: ММ Тв

Официален сайт за наградите на ММ Тв
http://mm.orbitel.bg/nagradite
Сподели.