Бритни Спиърс и Сам Асгари се развеждат, съпругът иска издръжка от певицата

Pinterest LinkedIn +

Бритни Спиърс и съпругът ѝ Сам Асгари са се разделили след изневяра

Американската певица Бритни Спиърс и съпругът ѝ Сам Асгари са решили да се разведат след кавга, пише TMZ, позовавайки се на свои източници. Изданието уточнява, че преди около седмица Асгари се скарал с Бритни и я обвинил в измяна. След това той се изнесъл от дома им и в момента живее сам. Въпрос на време е Сам да подаде молба за развод“ - е прогнозирал източникът.

Изданието отбелязва, че двойката има "сериозни проблеми" от няколко месеца, като през това време Асгари почти не нощувал вкъщи и непрекъснато се карал с жена си. Според TMZ при семейните свади певицата многократно е посягала на съпруга си. Твърди се, че Асгари обвинява жена си в изневяра.

Неприятните новини идват след предишно изказване на
 Асгари, че иска да играе със съпругата си в комедиен екшън филм. Тогава той беше заявил, че Спиърс е страхотна актриса и той би искал да работи с нея на големия екран.

Според последните му изказвания обаче раздялата му с Бритни е провокирана от непреодолими различия, съобщи "Sky News". Той е поискал и финансова издръжка от певицата и е заявил, че тя трябва да поеме разходите по бракоразводното дело. Самата Спиърс потвърди в социалните мрежи, че нещата в семейството не вървят гладко, и получи голяма подкрепа от феновете си.

Бритни Спиърс се омъжи за Сам Асгари през юни 2022 г. Връзката им датира от 2016 г. Малко преди сватбата 40-годишната певица преживя спонтанен аборт и двойката съобщи тъжната новина в социалните мрежи: „С най-дълбока тъга трябва да обявим, че загубихме чудотворното си бебе в началото на бременността. Това е опустошителен момент за всеки родител. Може би не трябваше да обявяваме новината за бременността толкова рано, а да изчакаме, но бяхме прекалено развълнувани да споделим добрата вест. Нашата любов един към друг е нашата сила. Ще продължим да се опитваме да разширим нашето красиво семейство. Благодарни сме за цялата ви подкрепа“. В коментар към това прочувствено съобщение Асгари обеща: „Скоро ще имаме нашето бебе чудо“. За съжаление, година по-късно отношенията им са поели в друга посока.
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.