Брейкърите "Ефект" и бийтбоксърите Beat 4 Fun на финала в "България търси талант"

Pinterest LinkedIn +

Брейкърите "Ефект" и бийтбоксърите Beat 4 Fun са първите финалисти в "България търси талант", стана ясно по време на изминалия специален епизод на шоуто.

Момчетата от "Ефект", които са родом от Плевен, оглавиха зрителската класация, докато Beat 4 Fun трябваше да се борят с малката акробатка Рая Апостолова за гласа на журито. В крайна сметка, русенските бийтбоксъри спечелиха гласовете на Магърдич Халваджиян, Любен Дилов-син и Хилда Казасян.


Beat 4 Fun

Тази вечер (26 април) предстои вторият полуфинал в "България търси талант". На сцената ще излезе втората десетка от участници, попаднали в Топ 51. Зрителите ще видят на какво са способни имитаторите на Майкъл Джексън и някои от най-големите филмови величия.

Не по-малко интересен ще бъде и сблъсъкът между певците в шоуто - три дами ще се борят за място на големия финал, като между тях ще бъде и девойката, която по време на кастингите изненада всички със страхотното си изпълнение на хит на Бийонсе.


"Ефект"

Атрактивен барман и една от най-големите танцови групи в
"България търси талант" също ще повдигнат градуса на настроението, а специални гости на шоуто ще бъдат Наско от Б.Т.Р., една от звездите на "Пълна лудница" - Албена Михова, водещата Наталия Симеонова, айдълът Стоян Петров и музикантът Пейо Филипов.

Сподели.