Новата Мис България е певица, обича животните и принадлежи единствено на Бог!

Pinterest LinkedIn +

Два дни след избора й за най-красивата жена у нас, ще ви разкрием малко повече подробности за новата "Мис България 2010".

Ромина Андонова е на 21-годишна възраст и доскоро бе едно от най-прогресиращите нови лица на модна агенция "Визаж". Има по-голям с две години брат, с който са много близки.

Още от малко е доста разнороден талант - като дете тренира волейбол и карате (което означава, че не е препоръчително да сте сред най-настоятелните ухажори), а също така проявява и музикални заложби - дълги години е част от популярната детска вокална група - "Бон Бон".


Ромина - преди спечелването на короната...  сн. Visages

Изявява се на една сцена в компанията на такива популярни родни звезди като Георги Христов и Орлин Горанов, но бързо решава, че не това е истинското й призвание.

Новата й страст е модерният балет, който изучава в последните пет години. Още по-нестандартен е и изборът й за средно образнование - завършва "Графичен дизайн" в Професионалната гимназия по Полиграфия и Фотография,  а в момента е прекъснала по медицински причини учението си в специалност "Билогия" в Софийския университет.


И след това...

Не крие, че има сериозни амбиции и към модната сцена - едва от няколко години е част от модна агенция "Визаж", но за сметка на това се води сред най-успешните й имена в последните месеци. Обожава животните, има две домашни костенурки.

Все още не разкрива дали има и някой по-специален мъж в живота си, но очевидно изискванията към силния пол са доста високи - на ръката си има таутировка на латински - Io appartengo a Dio (Аз принадлежа на Бог). Наскоро я видяхме и в "Шоуто на Слави", където се превъплъти в ролята на момиче на Хю Хефнър (изигран от Мариян Бачев). Вярва, че ще представи достойно страната ни на "Мис Свят", вярваме го и ние...

Сподели.