Бразилката, която продаде невиността си на търг, не получи нито цент

Pinterest LinkedIn +

Бразилката Катарина Милиорини, която през октомври 2012 г. продаде девствеността си на търг, обяви, че е била измамена. Девойката сподели пред Huffington Post, че не само че не е получила нито цент от обещаната сума от 780 хиляди долара, но и все още е девствена.

"Чувствам се като жертва... Бях подведена от г-н Джъстин Сисли. Сигурна съм, че се опитва да измами не само мен, но и други хора", сподели 21-годишната Катарина, цитирана от Dailymail.

Джъстин Сисли е австралийски режисьор и продуцент, който организира необичайното онлайн наддаване за девствеността на двама доброволци - въпросната бразилка и руснака Александър Степанов. Той беше "спечелен" от австралийка, която даде 2600 долара, за да бъде първата му жена.

Право да вземе най-ценното от бразилката получи 53-годишен японски милионер, представил се с името Нацу. Когато обаче Катарина се срещнала с него в ресторант в Сидни, се оказало, че японецът не отговаря на предварителното описание и е отказала да прави секс с него.

След всичко случило се бразилката претендира, че е била измамена и че режисьорът, организирал търга, просто е искал да предизвика интерес към собствения си документален филм Virgins Wanted, посветен на наддаването за девственост.

Студентката по физика твърди, че не само не е получила 780 хиляди долара, но се е наложило сама да покрие пътните разходи за срещата с японеца.

До момента Джъстин Сисли не е отговорил официално на обвиненията, отправени му от Катарина. Преди известно време обаче режисьорът обяви, че замисля да създаде телевизионно шоу с нов набор девственици.


Сподели.