Брънч с Виктория Капитонова? Предлага се срещу 499,90 лв.

Pinterest LinkedIn +

Победителката в "Ергенът" взриви социалните мрежи с най-новото си предложение

29-годишната Виктория Капитонова не си играе на дребно. Цяла България научи името на рускинята покрай участието й в "Мастър шеф" и "Ергенът", а сега вече тя успешно капитализира своята популярност у нас. Основното й занимание е да създава съдържание за социалните мрежи и твърди, че има над половин милион последователи.

Сега четирима от тях имат редкия шанс да се насладят на брънч с влогърката. Удоволствието ще им струва по-малко от 500 лв.!

Офертата на Капитонова

Но това не е никак странно предложение, когато професията ти е "полезен блогър". Именно така се представя Капитонова в своя сайт: "Аз съм полезен блогър и експерт в развиване на Инстаграм профили. Интересувам се от паричните енергии, стил, красота и психология!".

Освен скъпи срещи със себе си, сред които и вечеря срещу 1500 лева, менторство за шест месеца на цена около 10 000 лв, инфлуенсърката предлага и "Календар за парични ритуали".
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.