Брад Пит, Крисчън Бейл и Райън Гослинг с роли в предстоящия филм The Big Short

Pinterest LinkedIn +

Изглежда, че филмът The Big Short ще събере в актьорския си състав цяло съзвездие големи имена. Според Variety в лентата ще вземат участие Брад Пит, Крисчън Бейл и Райън Гослинг.

Предстоящата продукция е базирана на книгата The Big Short: Inside the Doomsday Machine на Майкъл Луис. Историята проследява действията на ключови фигури, участвали в надуването на финансовия балон, който осакати световната икономика през 2008 г.

Адам МакКей пише сценария и ще режисира филма. 

В момента Брад Пит се снима в By the Sea с Анджелина Джоли и едновременно с това развива продуцентската си компания Plan B, която всъщност ще продуцира и The Big Short.

Крисчън Бейл работи по The Deep Blue Goodbyе, а Райън Гослинг наскоро започна снимки за продукцията Nice Guys.

Към актьорския състав на филма междувременно се присъедини и Стив Карел, който на 15 януари 2015 г. получи първата си номинация за "Оскар" - за своето превъплъщение в образа на Джон Дюпон в драмата на Бенет Милър - Foxcatcher (Ловец на лисици). 

Все още няма информация за началото на снимачния процес на The Big Short, но предвид факта, че и тримата актьори довършват свои вече започнати проекти, вероятно снимките ще стартират най-рано в края на лятото на 2015 г.

Сподели.