Borderlands Legends излиза за iOS навръх Хелоуин

Pinterest LinkedIn +

На 31 октомври в App Store ще дебютира първата iOS игра от хитовата поредица Borderlands - Borderlands Legends. Заглавието ще може да бъде закупено срещу $5 или $7, според това дали е във версия за iPhone или iPad.

Героите, изпълняващи главните роли в Borderlands Legends, са Brick, Lilith, Mordecai и Roland – цветната компания от първата Borderlands игра; за разлика от нея, а и от нейното наскоро издадено, горещо очаквано и възторжено прието от критиката продължение обаче, играчите управляват и четиримата персонажа едновременно, координирайки специалните им умения и атаки така, че да са най-ефективни.

Перспективата на играта е top-down (отгоре-надолу), a освен четиримата герои, в Borderlands Legends ще се завърнат много от враговете, с които играчите са свикнали - Skags, Bandits, Crimson Lance, Spider Ants.

Сред останалите специфики на геймеплея са генерирането на произволни (random) мисии, голямото разнообразие от сили и способности, стратегическа къвър система и Fight for Your Life режим.

Сподели.