Божков профукал половин милион по певица! Не, не е Лилана!

Pinterest LinkedIn +

Най-прясната информация около укриващия се в чужбина Васил Божков гласи, че през 2016 година е платил хонорар в размер на половин милион лева на певица. И то за участие под 1 час.

Дамата, която е прибрала крупната сума, не е нито едната от тези, с които сме свикнали да обвързваме името му. Става дума за световноизвестната певица Никол Шерцингер, която по онова време беше половинка на българския тенисист Григор Димитров.

На 29 юли 2016 г. Божков празнува 60-годишен юбилей на остров Миконос. Тогава сред поканените бяха не само супер богати и известни българи, но и представители на елита на Балканите, както и богаташи от Близкия Изток. Цялото това стълпотворение се изсипа на острова с частния самолет на Черепа. Остана там за негова сметка 4 дни – пи, яде и се весели, както само супер богатите го могат.

Със същия този самолет се разбра, че на Миконос е кацнала и Никол. Тя е изнесла представление с продължителност по-малка от час, за което е взела огромния хонорар. Кратка справка показва какво е било възнаграждението й по онова време. Когато участието е извън Щатите или става дума за частно парти, парите скачат до небето.

Така пеещата брюнетка се превръща в жената, измъкнала най-крупна сума от джоба на издирвания в момента бизнесмен.

Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.