Бог сключва сделки в новия сериал "Кодово име: Чистачът" в родния ефир

Pinterest LinkedIn +

Вдъхновен от действителен случай, холивудската звезда Бенджамин Брат (Benjamin Bratt) се превъплъщава в образа на Уилям "Чистача" Банкс, който след като стига до дъното на собствените си зависимости, след раждането на дъщеря си, сключва сделка с Господ с изпитателен срок – в новия сериал "Кодово име: Чистачът" (The Cleaner).

Уилям Банкс е бивш наркоман, който живее в Лос Анджелис. Когато дъщеря му, Лула (Лилияна Муми) се ражда, Банкс решава да промени живота си и прави сделка, а Господ му дава втори шанс в замяна на това да помага на хора със същия проблем.

Поредицата проследява историята на Уилям и група бивши наркомани, които се борят с пороците на другите и им помагат да започнат живота си отово. Методите им не винаги са легални и етични.

Но полицаите са склонни да си затворят очите заради резултатите , които постигат. В каста на сериала можем да видим още и Грейс Парк, Ейми Прайс-Франсис, Естебан Пауъл и др.

Зад реализацията на The Cleaner пък застава тандемът "Робърт Мюник - Джонатан Принс", първият, познат като сценарист на ТВ проекти като In a Class of His Own и The Call Me Sir, а вторият - най-вече като актьор.

Сагата стартира по bTV от 01:00 часа от 1 февруари, като ще се върти всеки делник в същия часови пояс. 


Сподели.