Нико Тупарев прави БГ адаптация на "Женени с деца", сериалът стартира през март

Pinterest LinkedIn +

Българската адаптация на хитовия за няколко поколения ситком - "Женени с деца" (Married with Children), ще започне излъчване в родния ефир през март. Новината бе съобщена от програмния директор на Нова телевизия, Светлана Василева.

Василева разкри още, че в момента се провежда кастинг за актьорите, които ще се превъплътят в култовите персонажи на семейство Бънди.

Зад реализацията на сериала стои продуцентска къща Old School Productions, начело с Нико Тупарев, като се очаква той да стартира скоро след премиерата на другия им нов проект – крими сагата "Отплата".

Любопитно е, че това е вторият опит да бъде заснет български вариант на "Женени с деца". Преди няколко години от bTV също преговаряха за откупуването правата на поредицата, но в крайна сметка не се стигна до официално споразумение.

Оригиналът пък е сред най-успешните заглавия на малкия екран със своите милиони фенове, седем номинации за Emmy, седем - за "Златен глобус" и мн. др. Рекордьор е и по дълголетие – със снимани цели 11 сезона.


Сподели.