Мъчно ви е за Чарли Шийн? "Двама мъже и половина" се завръща със 7 сезон по bTV

Pinterest LinkedIn +

Носителят на пет награди Emmy и култов за милиони зрители по света ситком "Двама мъже и половина" ще забавлява зрителите от 4 февруари, всяка събота, от 16:00 часа с премиерни за ефира на bTV епизоди.

Превърналият се във феномен по цял свят сериал има десетки награди и номинации от различни церемонии и предизвика фурор сред феновете и медиите в редица държави, още след излъчването на първите епизоди.

Чарли е прилично заможен ерген с къща на плажа, "Ягуар" в гаража и разнообразни жени в леглото. Неговият прекрасен и фриволен живот в Малибу обаче е грубо и рязко нарушен от брат му, който е пълната му противоположност.

Алън е строг и старомоден, а след развода, отива да живее при Чарли. Попечителството над сина му Джейк е споделено и от време на време той отсяда в къщата на чичо си Чарли. Животът им се усложнява и от присъствието на обзетата от мания за контрол егоцентрична майка и баба Евелин.

Тя постоянно се меси в личния живот на синовете си. Съпругата на Алън - Джудит - също не им спестява нищо, а ежедневните й капризи допълнително усложняват обстановка в доскоро така спокойния ергенски дом на Чарли.

В седми сезон на "Двама мъже и половина" Чарли е срещнал голямата любов в лицето на Челси. Дали непоправимият плейбой най-после ще свие гнездо или връзката им е обречена, независимо колко обича Челси, зрителите ще разберат от 4 февруари, всяка събота, от 16:00 часа в премиерни за ефира на bTV епизоди.

Драматични обрати, подправени с огромна доза смях, ще разсмиват до сълзи феновете на култовия сериал "Двама мъже и половина". 


Сподели.