BMW ще представи нов модел на Пебъл Бийч

Pinterest LinkedIn +

BMW планира да представи изцяло нов модел по време на Седмицата на автомобилите на Монтерей, която е по-популярна просто като Пебъл Бийч. Очакванията са, че дебют тогава ще направи новото поколение на роудстъра Z4, съобщава "Road Show".

BMW работи по Z4 от няколко години. Колата ще споделя същия двигател и елементи от шасито с новата Toyota Supra. Въпреки това двете компании са категорични, че моделите им ще са коренно различни и разликата в усещането ще е осезаема.

BMW ще постави акцент над лукса и новата 8-ма серия по време на изложението в Пебъл Бийч. Компанията планира да покаже отново M850i, както и прототипа на 4-вратия M8 Gran Coupe.

Адриан ван Хоойдонк, старши вицепрезидент на "BMW Group Design", казва, че 8-мата серия ще стане новият флагман в гамата на компанията, като "комбинира ненадминати спорт и елегантност".
Сподели.

Относно автора

Занимавам се активно като автор и репортер изцяло в сферата на технологиите от лятото на 2005 г. насам. Работил съм за няколко популярни специализирани издания, например сп. Digital, както и като репортер за в. Капитал и dnevnik.bg.