Bloodborne (Tokyo Game Show 2014 Gameplay Trailer)

Pinterest LinkedIn +

Жанр: Екшън ролева игра Разработва: From Software Издава: SCEE Платформи: PS4 (exclusive) Година на издаване: 2015 Според преобладаващите мнения това е един от най-силните трейлъри, показани на Tokyo Game Show 2014, макар далеч да не е единственият AAA хорър с предстоящ рилийз. "Колкото и добре да изглеждат Metal Gear Solid V и Final Fantasy XV, никоя друга игра не притежава стила и напрегнатата атмосфера на готическата екшън ролева игра на From Software. И Silent Hills, и The Evil Within изглеждат доволно страшни —особено Silent Hills, от която те побиват тръпки, но от Bloodborne просто струи кръв и ужас", смята Ерик Кейн от Forbes и този трейлър може да бъде приведен като силно доказателство в подкрепа на твърденията му.

Жанр: Екшън ролева игра Разработва: From Software Издава: SCEE Платформи: PS4 (exclusive) Година на издаване: 2015

Според преобладаващите мнения това е един от най-силните трейлъри, показани на Tokyo Game Show 2014, макар далеч да не е единственият AAA хорър с предстоящ рилийз.

"Колкото и добре да изглеждат Metal Gear Solid V и Final Fantasy XV, никоя друга игра не притежава стила и напрегнатата атмосфера на готическата екшън ролева игра на From Software. И Silent Hills, и The Evil Within изглеждат доволно страшни —особено Silent Hills, от която те побиват тръпки, но от Bloodborne просто струи кръв и ужас", смята Ерик Кейн от Forbes и този трейлър може да бъде приведен като силно доказателство в подкрепа на твърденията му.


Сподели.