Blizzard вдигна тост за 20-те милиона фенове на Hearthstone

Pinterest LinkedIn +

В случай че притежавате копие от Hearthstone: Heroes of Warcraft, което най-вероятно означава, че играете CC играта на Blizzard, ситуирана в света на World of Warcraft, имате пълното основание да се чувствате част от една от най-големите гейм общности в света в момента.

От американската компания разпространиха благата вест, че Heartstone вече е свалена повече от 20 000 000 пъти, и вдигнаха "наздравица" в Twitter с поздравителна картичка, придружена със следния текст: "Наздраве! Вдигаме тост, изразявайки благодарността си към всички хора по целия свят, които играят Heartstone".

В самия tweet пък от Blizzard се шегуват, че "вече ще им трябва по-голяма кръчма" (We're going to need a bigger tavern!).

Всичко това се случва само половин година след премиерата на Hearthstone за PC, Mac и iPad и едва месец след рилийза на free-to-play играта с карти за Windows 8 Touch. Тепърва (преди края на 2014 година) предстои дебютът на iPhone и Android версиите на играта, която вече се сдоби и със сингълплеър експанжън – издадения в началото на септември The Curse of Naxxramas.

Сподели.