Близки срещи от третия вид след края на света в "Отечествен фронт"

Pinterest LinkedIn +

"Повечето хора на тази планета са идиоти. Вие гледате "Отечествен фронт" след края на света и освен срамните неща, които вършихте вчера, друго едва ли се е случило", ще чуят зрителите на Нова телевизия от упор в новия епизод на социалния ъндърграунд блок на Мартин Карбовски на 22 декември.

"Как така се случва, че цяла една планета да полудее по идея, която не е адекватна?” – пита Мартин Карбовски.

"Всеки има право да вярва в каквото си иска, въпросът е да не ми го продава като вестник. Днес ще ви покажа едни хора, които истински вярват в извънземни. Идея, близка до адекватността, колкото и края на света".


"Тайни и загадки, близки срещи от третия вид и досиетата Х, междузвездни войни и седморката на Блейк – винаги ще има хора, които да вярват в тези неща така, както малките деца вярват, че Дядо Коледа е дядо на Снежанка, докато той е неин сводник. Но как да ви кажа – именно на тези хора се крепи прогресът, а не на вас, които се напихте вчера и онази жена не ви пусна, защото краят на света идва с главоболие", коментира Карбовски.

Той ще срещне зрителите на ОФ с Иван Лазаров - уфолог, председател на клуб "Мъдромер" от Русе и създател на Българската уфологична мрежа. Той е сериозен, леко скептичен и е много далеч от образа на истеричните пророци, които предричат края на света. Той вярва и вярва умно. Съвсем друг е случаят с човека, който разказва за срещите си с извънземни в Мъглиж.

"Краят на света е повод да промените живота си, предполагам. Краят на света?! Едва ли, просто сте будали!", заключава Карбовски.

В деня на края, 21 декември, той ще се срещне с хората, които също като него обичат да задават въпроси, дошли на неговия "Разговор питане с Мартин Карбовски на Края на света" в столичната галерия Снежана. Някогашният "Егоист" обещава да отговаря, но и ще задава въпроси, били те и риторични. Или поне един: "Казах ли ви аз!?"

Сподели.