Бившата на Джим Кери: "Ти ме въвлече в свят на кокаин, проститутки, психически злоупотреби и болести"

Pinterest LinkedIn +

Обичаният от хиляди кино фенове актьор Джим Кери въвлякъл бившата си приятелка Катриона Уайт в свят на "кокаин, проститутки, психически злоупотреби и болести". Това става ясно в наскоро открита бележка, за която се твърди, че е написана от покойната вече гримьорка през 2013 г.

В момента Кери е подведен под съдебна отговорност заради нейното самоубийство през септември 2015 г. по искане на родителите ù Марк Бъртън и Бригит Суитман. И двамата твърдят, че актьорът използвал фалшиво име, за да получи лекарствата, с които Кат е сложила край на живота си преди две години. Според обвинителите Кери е дал медикаментите на Кат, въпреки че е бил наясно със склонноста ù да изпада в депресивни състояния и че тя и преди е била правила опит за самоубийство. Родителите казват още, че Кери е заразил приятелката си с "три полово предавани болести".

Кери отговори с насрещно оплакване срещу адвоката на семейството Филипо Марчино, твърдейки, че делото им е част от поредица от опити за изнудване. След това срещу актьора се изправи и адвокатът Майкъл Авенати, който осъди "разрушителното поведение на Кери", за което свитеделства и писмото, написано собственоръчно от Катриона Уайт. Той посочи, че очаква с нетърпение становището на съда в Лос Анджелис.

В бележката, за която се твърди, че е написана на iPad на 8 април 2013 г., Уайт пише: "Ти ми остави HSV и HPV, искам да се извиниш за това".

Освен това, тя пише: "Ти ме въвлече в свят на кокаин, проститутки, психически злоупотреби и болести".

Рей Бучър, адвокатът на Джим Кери, каза пред списание "Пийпъл": "Тази бележка е чиста измама и доказва, че съдебните претенции са фалшиви". По неговите думи, семейството на Уайт иска единствено парите на актьора.

Сподели.