Джим Кери се раздели с прословутата си брада (Снимки)

Pinterest LinkedIn +

Известният комик Джим Кери сякаш се подмлади с 20 години, след като се раздели с дълго отглежданата си брада.

Когато мъжете в Холивуд си пуснат брада, скоростно се изкачват на върха в класациите за сексапил. Ако не вярвате, попитайте Крис Хемсуърт или Райън Рейнолдс. Твърдението обаче не важи за Джим Кери, който получи много негативни коментари заради окосмяването на лицето си. Било заради хорското мнение или поради някаква друга причина, 55-годишният актьор вече е без брада.

"Навсякъде, където отида, се говори за нея. Хората буквално не мислят за нищо друго. Тя е по-голяма звезда от мен. Дори има профил в Туитър", казва Кери в началото на годината в интервю с Джими Кимъл.

Официален дебют с новата си визия звездата направи на червения килим на 74-тото издание на кинофестивала във Венеция. Там той представи документалната лента "Jim и Andy: The Great Beyond – The Story of Jim Carrey & Andy Kaufman Featuring a Very Special, Contractually Obligated Mention of Tony Clifton". Тя представя усилията на Джим Кери да влезе в образа на странника Анди Кауфман на снимачната площадка на "Човек на Луната" (1999 г.).

Анди Кауфман е американски комик, писател, актьор, пърформанс артист и професионален борец. Умира през 1984 г. от рак на белите дробове. Тогава е на 35 г., а запалените му почитатели вярват, че е инсценирал смъртта си, защото е смятал, че подобен ход би бил най-грандиозният му спектакъл.

Публикация, споделена от MLauraAntonelli (@marialaura_antonelli) на %месец %-ден %година в %-часа:%минути%сутрин/вечер ST

Сподели.