Битка за милиони! Легендарният ТВ сериал "Далас" се завръща

Pinterest LinkedIn +

През лятото на 2012 г. американският телевизионен канал TNT ще излъчи премиерно новите епизоди на хитовия сериал от 80-те години на миналия век "Далас" (Dallas). Медията е дала зелена светлина за заснемането на 10 нови серии, след като по-рано тази година поръча написването на сценарий за пилотен епизод.

Голяма част от оригиналния актьорски състав, в това число преборилият се с рака Лари Хагман (Larry Hagman), звездата от ситкома "Стъпка по стъпка" (Step by Step) Патрик Дъфи (Patrick Duffy) и Линда Грей (Linda Gray), ще се завърнат и в неговото осъвременено продължение, което отново ще се фокусира върху раздора в тексаския род Юинг, свързан с бизнеса му с петрол и скотовъдство за милиони долари.

Този път, обаче, в центъра на конфликта няма да са братята Джей Ар (Хагман) и Боби Юинг (Дъфи), а техните наследници - Джон Рос и Кристофър. Звездата от ТВ сагата 90201, Джош Хендерсън (Josh Henderson), който като дете изпълняваше същата роля в оригиналните серии, ще влезе в образа на порасналия Джон Рос - синът на Джей Ар, а колегата му Джеси Меткалф (Jessie Metkalf), чието име се свързва преди всичко с участието му в хитовия сериал "Отчаяни съпруги" (Desperate Housewives), ще се превъплъти в неговия братовчед Кристофър.

Враждата между двамата ще се подхранва и от съперничеството помежду им за любовта на една и съща жена, в чиято роля ще влезе Джордана Брюстър ("Бързи и яростни"). CBS излъчи оригиналните серии на "Далас" в периода 1978 - 1991 г., при огромен зрителски интерес.

Сподели.