Бира за смет на Loud Festival 2012

Pinterest LinkedIn +

Поддържането чистотата на местата, където се провеждат концерти винаги е една от основните трудности за организаторите. Именно затова Loud Concerts са си поставили за цел да запазят Парка на Летище София чист и да стимулират посетителите на Loud Festival 2012 да допринесат за опазването на локацията.

В рамките на Loud Festival 2012 ще бъде изграден специален приемен пункт за разделно събиране на отпадъци, а навсякъде във фестивалната зона ще могат да бъдат намерени чували за боклук. Всеки, който предаде пълен чувал, ще получи жетон за безплатна бира.

Друга интересна новина е пускането в продажба на Mото Пас-овете за Loud Festival 2012 в мрежата на Eventim на цена от 99 лв. Напомняме, че Мото Пас-ът включва двудневен фестивален билет, безплатен къмпинг и място за мотор в специален мото паркинг в непосредствена близост до къмпинг зоната.

Стандартните билети за Loud Festival 2012 са на цена от 55 лв. за еднодневен пропуск, а двудневните са по 99 лв. В деня на събитието и на място ще са с 10 лева по-скъпи. Феновете, които предвиждат да посетят Loud Festival 2012 с палатка, могат да се сдобият с комбиниран билет на цена от 104 лв., който предоставя двуднeвен достъп до фестивала и място за палатка в къмпинг зоната.

Билети за Loud Festival 2012 ТУК>>

На Loud Festival 2012 феновете ще видят 10 от най-актуалните и обичани метъл групи. W.A.S.P., Slayer, Symphony X, Behemoth, Lacuna Coil, Annihilator, Soulfly, Meshuggah, Asphyx и Tristaniа ще разтърсят Парка на Летище София, до Терминал 2 на 2 и 3 юни.

Освен страхотна музикална програма, Loud Festival 2012 ще предлoжи още много разнообразни атракции. В специално обособената парти зона ще присъства задължителният кран за бънджи скокове, фестивално радио, което ще звучи през целия период на феста, метъл караоке, джаги и още. Специално внимание е обърнато и на кетъринг зоната.

По време на Loud Festival 2012 ще има и безплатен паркинг в непосредствена близост до фестивалната зона, както и безплатен транспорт за феновете след края на концертите в двата дни.

Спечели iPad и още награди с Loud Festival 2012!
Сподели.