Серия подгряващи партита преди Loud Festival 2012 и много игри със страхотни награди!

Pinterest LinkedIn +

Loud Concerts и Eventim имaт удоволствието да обявят предстоящите Loud дни по повод Loud Festival 2012. Феновете на тежката музика, закупили билет за мащабното събитие през юни от предварително определени места, ще имат възможността да участват в специални томболи със страхотни награди.

Всеки, сдобил се с пропуск в рамките на Loud дните, автоматично получава шанса да спечели фестивални фланелки или шапки, както и голямата награда – лична среща по избор с някоя от групите на Loud Festival 2012. Потвърдилите досега Meet & Greet с феновете банди са W.A.S.P., Slayer, Annihilator, Lacuna Coil, Tristania, Symphony X и Soulfly.

Билети за Loud Festival 2012>>

Loud дните ще се проведат на следните дати и локации:

9 май – магазини Technomarket и Public в София
11 май – всички супермаркети Пикадили в София (без Пикадили Козяк , Пикадили Изгрев, Пикадили Дейли)
17 май – бензиностанция OMV (бул. "България" 49)
25 май – Germanos (бул. "Витоша" 47)

Победителите ще бъдат обявявани на следващия ден във Facebook стрaниците на Loud Festival и Eventim.

Отново през май ни очакват и няколко подгряващи партита преди Loud Festival 2012. Всички присъстващи ще участват в томболи, с които ще могат да спечелят различни награди, сред които и най-голямата – лична среща с група по избор на фестивала.

Още инфо за Warm-Up партита преди Loud Festival 2012>>

Loud Festival 2012, съвместно с Avtora.com, Music Space TV и BLVD.bg, подарява на своите фенове iPad, 15 Loud тениски, 5 Loud шапки и 5 Loud ключодържателя.

Участвай в играта ТУК

Билети за Loud Festival 2012>>
Сподели.