Били Айлиш прави режисьорски дебют с видеото към новия си сингъл "Хanny"

Pinterest LinkedIn +

Били Айлиш направи своя режисьорски дебют с видеото към новия си сингъл "Хanny."

"Много съм развълнувана да ви покажа първия си проект като режисьор. Визуализациите са ми много интересни и съм горда да съм на място, където мога да представя творческата си визия, точно както си я представям. Благодаря на всеки, който ми се довери", казва певицата. 

Видеото идва в края на една невероятна година за 17-годишната звезда. Миналия месец Айлиш беше номинирана за 6 награди "Грами" и влезе в историята като най-младия артист на всички времена с номинации във всички водещи категории на престижните музикални награди. Били грабна и статуетки за "Най-добър нов артист" и "Любим алтернативен рок артист" на Американските музикални награди, а по време на церемонията изпълнителката запали сцената с мощно шоу и изпълнение на хита си "Аll the good girls go to hell".

Напоследък изпълнителката беше удостоена и с титлите "Най-хитово лице на годината" на сп. "Variety", "Жена на годината" на сп. "Билборд" и "Глобален артист на годината" на "Apple Music". 


Сподели.

Относно автора

За Катя Димитрова журналистиката е не просто професия, а начин на съществуване. Интересите й са свързани с международната политика, лайфстайла, здравето, науката и технологиите, а хобитата – с литературата, театъра и хубавата музика.