Били Айлиш подготвя виртуален концерт. Вижте кога и как можете да го гледате!

Pinterest LinkedIn +

Петкратната носителка на "Грами", световната супер звезда Били Айлиш (Billie Eilish), обяви детайли за първия в музикалната си кариера глобален виртуален концерт. Събитието "Where do we go? The Livestream" ще се проведе в официалния уебсайт на Били. Единственият по рода си концерт с интерактивна продукция от "lili Studios" ще бъде излъчен на живо от родния град на изпълнителката, Лос Анджелис, като за територията на България датата е 25-ти октомври (неделя), в 1 часа след полунощ. След края на лайв концерта всички притежатели на билети ще могат да го гледат и в следващите 24 часа.

Виртуален концерт на любимката на тийнейджърите

До 12-ти октомври (понеделник), в 7 часа, всеки, закупил билет за събитието, ще получи ексклузивен достъп до мърчъндайз продуктите на Били Айлиш на специална цена. Ще бъде пуснат и бонус мърч, който ще бъде разкрит пред и достъпен само за притежателите на билет, като приходите ще бъдат дарени в полза на "Crew Nation", благотворителен фонд в подкрепа на всички, засегнати от неблагоприятната ситуация със събитията и концертите през 2020 г.

Билети за събитието можете да закупите от тук: Livestream.billieeilish.com
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.