Билетите за "Отмъстителите: Краят" са вече в продажба

Pinterest LinkedIn +

От 5 април най-големите почитатели на филмите за супергерои ще могат да запазят местата си пред големите екрани за един от най-дългоочакваните филми за 2019 година. Билетите са вече в продажба, а първите предпремиерни прожекции на "Отмъстителите: Краят" ще се състоят на 25 април в избрани кина.

Най-запалените фенове ще имат удоволствието да участват и в добре познатия филмов маратон, за да си припомнят злощастните събития от "Отмъстителите: Война без край" и да се вдъхновят за финала на една от най-зрелищните поредици в киноиндустрията.

За да зарадват своите фенове по повод на предварителните продажби и да отбележат началото на края, от "Марвел" публикуваха и специален 60-секунден клип, който за пръв път показва най-големия враг на Отмъстителите и на Вселената Танос и нашите герои, които сами отиват при него. Това донесе очакваното повишаване на нетърпението на феновете, които все по-яростно броят дните до края на април. Дали помощта на Ант-Мен, Ястребово око и най-могъщата във Вселената Капитан Марвел ще бъде достатъчна? Ще настъпи ли краят наистина? Един отчаян опит справедливостта да възтържествува и последна надежда, че не всичко е загубено - това очаква всички останали живи супергерои. Оцелелите сред тях нямат право на повторна грешка.

Режисьори на филма са Антъни и Джо Русо ("Отмъстителите: Война без край"), а продуцент е Кевин Файги. Луис Деспосито, Виктория Алонсо, Мичъл Бел, Джон Фавро, Трин Тран и Стан Лий са изпълнителни продуценти. Сценаристи са Кристофър Маркъс и Стивън Макфийли.

"Отмъстителите: Краят" превзема кината на 26 април на 3D, IMAX 3D и 4DX, а предпремиерни прожекции очаквайте още на 25 април.

Сподели.

Относно автора

За Катя Димитрова журналистиката е не просто професия, а начин на съществуване. Интересите й са свързани с международната политика, лайфстайла, здравето, науката и технологиите, а хобитата – с литературата, театъра и хубавата музика.