Бийонсе повелява: Прави любов с мен! в "1+1" (Видео)

Pinterest LinkedIn +

Една седмица след концертната й серия 4 Intimate Nights with Beyonce, по време на която представи компилация от най-големите си солови хитове, избрани парчета от дискографията на Destiny's Child и пълното съдържание на последния си студиен албум "4", дебютирал под No.1 в САЩ, Бийонсе (Beyonce) издаде официалния видеоклип към любимото си парче от проекта - чувствената балада "1+1".

Написана от американския R&B звукозаписен артист и продуцент Тириъс Наш, известен с артистичното име The-Dream, чиято кариера набра скорост след появата на мега хитовете Umbrella на Риана и Single Ladies (Put a Ring on It) на Бийонсе, на които е съавтор и съпродуцент, песента излезе в iTunes още в края на май като промо сингъл на "4", без да бъде разпространявана в радио станциите.

Вместо нея, като втори сингъл от албума излезе Best Thing I Never Had, след пилотния - Run The World (Girls).

Текстът на "1+1", както подсказва и заглавието, а в още по-голяма степен видеоклипът към парчето, режисиран от самата певица в сътрудничество с Lauren Briet и Ed Burke, е любовен – Бийонсе изповядва чувствата си към своя любим, казвайки му многократно "Прави любов с мен, когато светът е във война".

Тембровата палитра, с която изпълнява вокалната си партия, също навява алюзия за любовен акт, допълвайки кинематографичната визия на видеото, в което Бийонсе е оскъдно облечена, много страстна и излъчваща еротика.

"1+1" се отличава от повечето скорошни сингли на звездата с канто, демонстриращо даденостите на гласа й и огромната й вокална техника, както и с аранжимента, включващ китарна партия и соло в стил рок балада.


Сподели.