Big Brother и Survivor кръстосаха саби, заливайки екрана с гола женска плът

Pinterest LinkedIn +

Снощи точно в 20:00 ч. Нова телевизия и бТВ кръстосаха саби в своята първа риалити битка, поставяйки пред труден избор телевизионния зрител - дали да гледа първото извънредно предаване на Big Brother, който стартира преди три дни и вече вербува своята твърда аудитория, или пилотния епизод на Survivor.

За разлика от Big Brother, за Survivor BG това е първи сезон в България, с български участници, които прекараха последните 50 дни в оцеляване на отдалечената на 12 000 км от тук Доминиканска република и борба за наградата от 250 000 лв.

Подобно на домакинството в къщата на Big Brother, битката за оцеляване на острова започнаха 16 души с равно разпределение на половете.

Най-възрастният участник в играта е 53-годишният Валентин от София - бивш офицер от държавна сигурност, висок 192 см при тегло 115 кг. Той е един от осмината войни на племето Вокил - едно от двете племена, в които бяха разделени малко след стъпването си на острова 16-те сървайвъри.

Най-младият е 21-годишната поп-фолк дива Маргарита (на малката снимка), войн на племето Дуло, известна като Марго и като победителката в конкурса на предаването "Горещо" - "С едни гърди напред", благодарение на което се превърна в една от българските певици с най-пищен бюст.


Марго твърди, че би изяла суров мозък от крава за наградата от 250 000 лв.

Още в първата от общо 65-те серии на Survivor BG, които ще текат по бТВ в следващите три месеца до края на годината, Марго разкри прелестите си от кръста нагоре, влизайки да се изкъпе в океана - сцена, която режисьорите на шоуто не само не цензурираха, а превърнаха в една от най-ключовите в предаването.

В същото време по Нова телевизия право пред камерите на Big Brother бяха разголени още два чифта женски гърди - на двете близначки Вяра и Надежда. В снощното извънредно предаване на шоуто двете за първи път размениха своите места. Съвсем малко по-късно, с разкриването на самоличността на 18-тия съквартирант в къщата - тяхната трета близначка, Любов, стана ясно, че интригата, в която са забъркани, ще е наистина голяма. И трите ще трябва да заблуждават останалите си съквартиранти, че са един и същи човек.


Вяра, Надежда, Любов по време на кастинга за участие в Big Brother 3
 
Поредното предаване на Big Brother ще бъде тази вечер, когато шоуто ще напусне доброволно първият участник - варненецът Пламен. Влизайки с библията в къщата, Пламен се потресе още в първите минути от факта, че ще трябва да дели един покрив с гей и травестит, както той възприе изпълняващия мисията да се представя за жена Пеньо, както и от това, че част от бельото на леглото му е турско производство.

Веднага след излизането си от къщата тази вечер, Пламен ще бъде гост на Дим Дуков и Злите езици в шоуто „Голямата уста”, което ще започне в 23:45 мин.

За актуални новини със снимки от къщата посетете http://www.bigbrother.bg/

Онези, които са пропуснали пилотния епизод на Survivor BG, могат да го гледат свободно в официалния сайт на шоуто - http://survivor.btv.bg/. Също там с отделен профил е представен всеки един от 16-те участници в битката за оцеляване.

Сподели.